3kons2014-mali

 

Točke naših dijakov na osrednji prireditvi festivala 3-KONS

1CATS (plesna skupina):  Valentina Zajtl,  4. EPatricija Kumer 4. D, Zala Verdev, Julija Pintar, Manca Langus, Tjaša Leban, Adisa Stradovnik, 4. D   (2.30 min)

2. Šolski bend:   Jakob Maček,2. C, Urh Luzar2. E, Žiga Albreht  2. (2  pesmi)

3. Tanja Gajič, 2. Č – solo nastop + nastop s šolskim bendom (2 pesmi)

4Plesna skupina: Kristijan Terglav3. C, Nejc Trepej, 2. C + dijaki drugih šol (5-6 min)

5Na Golici (harmonika): Tilen Kočevar3. Č, Sara Režun 4. C (3 minute)

                                                                                                   Dagmar Konec, mentorica

Na glavni prireditvi 3-Konsa, ki se bo odvijala kar dvakrat, bodo nastopili dijaki in dijakinje naše šole. Skupina CATS, ki tudi izven šolskih zidov osvaja odličja na plesnih tekmovanjih, se bo predstavila s točko, v kateri bodo nastopile: Valentina Zajtl, Patricija Kumer, Zala Verdel, Julija Pintar, Manca Langus, Tjaša Leban in Adisa Stradovnik. Takoj za njimi bo na oder zakorakal šolski bend, ki bo zapel kar dve pesmi. Člani benda so: Jakob Maček, Urh Luzar in Žiga Avbreht. Kot pevka pa se jim bo pridružila Tanja Gajić. Za popestritev programa bosta poskrbela tudi Kristjan Terglav in Nejc Trepelj, ki bosta z dijaki iz drugih šol odplesala plesno točko. Za konec pa bosta še Tilen Kočevar in Sara Režun zaigrala Na Golici in s tem zaključila program.

Še nekaj besed našega nastopajočega plesalca Nejca Treplja: Tudi letošnje šolsko leto sem se kot nastopajoči udeležil glavne prireditve 3-Kons. Letos smo skupaj z dvanajstimi soplesalci (11 plesalcev, 2 breakdancerja), ki prihajamo kar iz treh šol  pripravili točko z naslovom Deammons in us. Ta točka prikazuje kako se lahko popolnoma normalen in miren človek spremeni v tako rekoč pošast. Koreografijo je v večji meri sestavil Kristjan Terglav, pomagala pa sva mu tudi Marko Sivka in jaz. Nastop traja šest minut in je sestavljen iz sedmih koreografij. Vaje so potekale deset dni vsak dan po šest ur.  Naša mentorica je Dagmar Konec.

Barbara Golavšek in Patricija Fijavž, 4. č

(Skupno 888 obiskov, današnjih obiskov 1)