3-kons-2010-ikona

3KONS FESTIVAL KOSOVELOVIH TREH

3-kons-2010

Letošnji Festival Kosovelovih treh se vrsti že tretje leto zapored. Iz leta v leto kakovost festivala narašča in vsako leto je več dejavnosti v okviru tega programa. Vse tri šole se za ta dan maksimalno potrudimo in želimo, da se vsi obiskovalci zabavajo, družijo in doživijo nekaj nepozabnega na skupnem dvorišču, hkrati pa spoznavajo utrip vseh treh šol. Navdušenje med dijaki je ogromno, saj je pri tem združena zabava in spoznavanje novih prijateljev, stvari ter pridobivanje različnih znanj. Profesorji pa predstavljajo svoje delavnice in spodbujajo ustvarjalnost mladih.

Na to prireditev poleg treh osnovnih barv – rdeče, bele in črne – vpliva 5 elementov in leto 2010, ki je leto biotske raznovrstnosti.

Naš e-časopis bo predstavil vtise in razmišljanja o delavnicah in dogajanju, ki v okviru 3-KONS-a potekajo na Poslovno-komercialni šoli Celje. Preberete lahko predstavitev tem naših delavnic in naša  razmišljanja ter dejstva o teh temah. Na fotografijah in videoposnetkih z delavnic pa lahko vidite njihov utrip.

 Veliko užitkov ob prebiranju naših prispevkov in ogledih filmov ter fotografij.

Nina Lopan, 4.a

Related Images:

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)