V Mladinski center Žalec prihaja ZEOS, družba, ki se ukvarja s projekti in akcijami ozaveščanja o pravilnem ravnanju z odpadki. 
 
Tokrat nas bodo v torek, 19. 4. ob 17.00 obiskali z delavnico Krožno gospodarstvo in ravnanje z e-odpadki v prihodnje. Na delavnici bomo mladi udeleženci pripomogli k vzpostaviti krožnega poslovnega modela pri ravnanju z e-odpadki v prihodnje. Spoznali bomo koncepte krožnega gospodarstva (souporaba, servis, ponovna uporaba, izmenjava idr.) in pridobili kompetence, kako jih lahko uveljavimo v praksi. Za reševanje enega od izzivov se bomo poslužili metode »viharjenje možganov«. Najboljše ideje bomo uporabili za izdelavo poslovnega modela po metodi Business Model Canvas.
 
Dogodek bo potekal v okviru Evropskega leta mladih, preko katerega lahko mladi izkoristimo dano priložnost, da (so)oblikujemo našo prihodnost, tokrat na področju varovanja okolja! 
 
Uradno vabilo in grafiko dodajamo v priponko. Vas pa bi prosili, da glas o delavnici ponesete med vaše mlade. Za lažjo organizacijo dela prosimo, da se mladi prijavijo z e-prijavnico ali pa nam preprosto odgovorite na to e-pošto.

Related Images:

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)