Prvi konec tedna je obljubljal precej: izlet na Giant’s Causeway (Velikanov nasip), naravno znamenitost, ki je v lepem vremenu še posebna paša za oči. Punce so uživale in sproščeno pozirale fotografskemu objektivu. Nov teden bo prinesel drugačne vrste aktivnosti – delovno prakso.
 
3. november, 2010
 
Derry je mladim prijazno mesto, ki nudi obilo zanimivosti ter zabave. Naše mlade dame so tam prvi teden preživele v duhu izobraževanja, saj so se morale najprej znajti po mestu, se navaditi na bivanje pri prijaznih gostiteljih, obiskovati tečaj angleščine, pridno pa so se lotile tudi nakupovanja. Večere so si popestrile z odhodom v pube, kjer so kot pridne “da Vincijevke” širile svoja obzorja s spoznavanjem severnoirske kulture in tamkajšnjih prebivalcev. Prva resna preizkušnja vzdržljivosti – množično praznovanje Halloweena (noč čarovnic) – je že uspešno za njimi.
 
 
 24. oktober, 2010

Devet deklet iz 3.b in dve iz 3.č je na pragu jesenskih počitnic odletelo najprej proti Londonu in potem naprej za Severno Irsko. V Londonu je pač nujno narediti postanek in punce so uživale na vseh ogledih. Več povedo fotografije…

Related Images:

(Skupno 117 obiskov, današnjih obiskov 1)