Seveda pa nismo samo delali. Nekaj smo imeli tudi prostega časa in takrat smo si radi privoščili kakšno pijačo, malo poklepetali, si ogledovali Seviljo ter se preprosto družili. Ker se nam je večkrat zahotelo nam ljube hrane, se nismo mogli odreči McDonaldsu in kakšnemu občasnemu kebabu ali pici.

 

Ko smo že pri hrani, pa je seveda treba omeniti, da smo okusili tudi španske jedi. Večino nam je pripravljal naš kuhar Jose Antonio, čeprav nam vse tudi ni bilo všeč. Stvar okusa pač. Zuzanna in Ania sta nas peljali na večer tapasov in flamenka, kjer so naše brbončice zopet doživele nove okuse, najbolj veseli pa smo bili že preverjenih variant. Največ izzivov v zvezi s hrano je imela naša ena in edina vegetarijanska dušica, saj so mesojedi Španci dokaj ignorantski do rastlinojedih in kar preveč pogosto preprosto pozabijo nanje.

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)