Dijaki lanskega učnega podjetja Zate d. o. o Martin Deželak, Larisa Bernard, Lan Kos, Anile Cocaj, Jožica Grašič in Nastja Fidler iz 4. a razreda ter dijakinji iz UP Lupinca, d. o. o., Ana Klanšek ter Lana Valand iz 3. a so skupaj z mentorico učnih podjetij Andrejo Tanšek ,Ivico Pinter iz društva Veselih nogic, Vido Horvat in Igorjem Križnikom v petek, 17. 12.  predali zamaške društvu Vesele nogice. K zbiranju zamaškov so se letos na novo pridružili tudi dijaki 2b razreda. Dijakinja Neja je k zbiranju na novo pridobili trgovino Jager, ki so obljubila sodelovanje in podporo tako društvu Vesele nogice kot šolskemu projektu Eko šola.

Tako dijaki kot učitelji ter delavci šole ste bili pri zbiranju zamaškov zelo prizadevni in ste s svojim sodelovanjem dokazali, da vam je mar tako za otroke s posebnimi potrebami kot za okolje. Posebne pohvala za največ zbranih pokrovčkov gre dijakoma Martinu Deželaku in Lanu Kos iz 4. a ,ki sta v sodelovanju s podjetjem Marolt, d. o. o. o., iz Slovenskih Konjic zbrala največ zamaškov. Pri zbiranju sta bili tudi nadvse aktivni dijakinja iz 3. a Lana Valand in bivša dijakinja naše šole Andreja Berglez, ki sta k sodelovanju pridobili kavarne in Slovenske železnice.

Lanskoletni dijaki, UP Zate, Larisa Bernard, Gal Guček, Anile Cocaj in Martin Deželak iz 4.a, so že na jesenskem Mednarodnem obrtnem sejmu s pomočjo sponzorskih izdelkov podjetij Afrodita, d. o. o. in Malinca, d. o. o. zbirali sredstva in finančno podprli projekt Veselih nogic, Korak za prihodnost. V petek so isti dijaki predali svoje naloge dijakom zaposlenim v učnem podjetju Lupinca. Napolnjeno škatlo zamaškov sta dijakinji 4. a Jožica Grašič in Nastja Fidler predali dijakinji Ani Klanšek iz 3. a in tako simbolno predali svoje cilje in naloge dijakom letošnjega učnega podjetja Lupinca.

Zahvala vsem, ki ste pristopili k sodelovanju, saj s svojim aktivnim pristopom soustvarjate lepši svet.

Andreja Tanšek, mentorica

Related Images:

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)