Bodočim dijakom smo predstavili  programe:

ekonomska gimnazija
ekonomski tehnik
tehnik varovanja
trgovec

Zahvaljujemo se vsem devetošolcem in staršem, ki ste nas obiskali in se 1. septembra veselimo ponovnega srečanja z vami!

UTRIP DOGAJANJA

Foto: Kristina Zvonar, 3. f in Aljaž Žohar, 1. c

Mentorica: Marija Vodušek, prof.

MNENJA DEVETOŠOLCEV IN NJIHOVIH STARŠEV Z INFORMATIVNEGA DNE EKONOMSKE ŠOLE CELJE

Mnenja sta zbrali Larisa Višnjar in Lejla Dautović, dijakinji 3. B, njuna mentorica je profesorica Alenka Gotlin Polak.

DEVETOŠOLCI

PETEK DOPOLDAN

1. Špela iz Rogaške Slatine je povedala, da ji je všeč osebje in šola ter predstavitev. Za našo šolo se je odločila, ker jo zanima ekonomija. Premišljuje o ekonomskem tehniku. Dobila je dovolj informacij in nima pripomb ali predlogov. Pričakuje dobre ocene, obiskala pa bo še Zdravstveno šolo Celje.

2. Nino iz Celja je povedal, da ima o šoli dober vtis, najbolj so mu bile všeč delavnice. Našo šolo je izbral, da bi dobil več informacij. Premišljuje o gimnaziji, nima pripomb in predlogov. Pričakuje, da bodo profesorji prijazni.

3. Rok iz Šentjurja pravi, da so mu bile všeč delavnice, našo šolo je izbral, ker ga zanima smer tehnik varovanja. Dobil je dovolj informacij. Ne bo obiskal nobene druge šole. Upa, da bo šolo uspešno končal.

4. Anej iz Ljubečne pravi, da je šola velika in lepa, vendar se mu zdi, da je telovadnica premajhna. Najbolj so mu bile všeč delavnice. To šolo je izbral, ker ga zanima smer tehnik varovanja. Dobil je dovolj informacij, predlagal pa je, da bi lahko telovadnico povečali. Od šole pričakuje, da prvi šolski dan ne bo preveč popisan z barvnimi pisali. Prepričan je, da se bo vpisal na to šolo.

5. Dober vtis o šoli je dobila tudi Sandra iz Ljubečne. Najbolj so ji bile všeč delavnice in sladkanje na koncu. Zanima jo smer ekonomski tehnik, ker ima rada jezike. Z informacijami je zelo zadovoljna. Upa, da se bo imela lepo. Ni še prepričana, ali bo obiskala še katero drugo šolo.

6. Lari iz Ljubečne je bila najbolj všeč predstavitev prakse v tujini. Našo šolo je izbrala, ker so sem prišle tudi njene prijateljice. Zanima jo smer ekonomski tehnik. Dobila je dovolj informacij. Od te šole pričakuje, da se bo veliko naučila. Verjetno bo obiskala še katero drugo šolo, vendar je prepričana, da se bo odločila za našo.

7. Lani iz Vojnika je bil najbolj všeč ogled šole, na katerem je dobila zelo dober vtis. Našo šolo je izbrala, ker jo zanima vse v zvezi z ekonomijo. Zanima jo smer trgovec. Pričakuje, da se bo imela lepo. Obiskala bo še gostinsko šolo.

8. Viktoriji iz Brežic je šola všeč, najboljše so bile delavnice. Našo šolo je izbrala, ker so tukaj tudi njene prijateljice. Zanima jo smer ekonomski tehnik. Z informacijami je zelo zadovoljna. Pričakuje dober odnos s profesorji. Obiskala bo še druge šole, ker še ni prepričana, kam se bo vpisala.

9. Tudi Tjaši iz Celja so bile najbolj všeč delavnice. Našo šolo je izbrala, ker so ji povedali, da je tukaj lepo. Zanima jo ekonomski tehnik. Dobila je dovolj informacij in pričakuje lahko snov in ne toliko zahtevno spraševanje. Obiskala bo še druge šole, ni pa še prepričana kam bo šla naprej.

PETEK POPOLDAN

1. Marija iz Kostanjevice na Krki pravi, da so njeni vtisi super. Najbolj ji je bila všeč predstavitev v telovadnici. Zanima jo ekonomski tehnik PTI. Dobila je dovolj informacij.

2. Prvi vtis Petre iz Sevnice je dober, dijaki in profesorji so zelo prijazni. Posebej je poudarila našo komunikacijo z devetošolci. Nič ne bi spremenila. Zanima jo PTI-program. Pričakuje, da se v šoli čim več nauči. Ne bo obiskala nobene druge šole.

3. Blaž s Polzele ima dober vtis o šoli. Najbolj so mu bile všeč delavnice. To šolo je izbral, ker so mu jo priporočili prijatelji. Zanima ga program trgovec. Dobil je dovolj informacij. Pričakuje, da bo na praksi in pri pouku veliko naučil.

4. Shqipe iz Žalca pravi, da ji je šola všeč, posebej delavnice. Njena sestra je hodila na to šolo in ji jo tudi priporočila. Zanima jo smer trgovec. Dobila je dovolj informacij, pričakuje da se bo veliko naučila.

5. Patricija iz Začreta pravi, da so njeni vtisi boljši kot na drugih šolah. Najbolj so ji bile všeč borilne veščine. Zanima jo smer tehnik varovanja. Nič ne bi spremenila in dobila je dovolj informacij.

6. Anja iz Petrovč pravi, da je njen prvi vtis pozitiven. Najbolj so ji bile všeč borilne veščine. Zanima jo smer tehnik varovanja, zato je tudi izbrala našo šolo. Zadovoljna je z informacijami, ničesar ne bi spremenila.

STARŠI

PETEK DOPOLDAN

1. Gospa Katja iz Laškega pravi, da ji je bilo prijetno in da je dobila dovolj informacij. Njeni prvi vtisi so zelo dobri, saj so vsi prijazni, kar ji je bilo posebej všeč. Njenega otroka zanima program tehnik varovanja. Pričakuje, da bo njen otrok lepo sprejet in da bo od šole odnesel veliko koristnega in dobrega.

2. Gospa Marija iz Celja pravi, da se ji šola zdi zelo prijazna. Za njenega otroka se ji zdi primerna. Vesela je, ker smo izpolnili njena pričakovanja. Dobila je dovolj informacij, njenega otroka zanima program ekonomski tehnik. Pričakuje, da bo njen otrok lepo sprejet.

3. Gospa Marjetka iz Celja pravi, da so njeni vtisi zanimivi in drugačni. Izpolnili smo njena pričakovanja in večinoma je dobila dovolj informacij. Njenega otroka zanima program gimnazija in ekonomski tehnik. Od šole pričakuje, da bo izpolnjeno, kar je bilo obljubljeno.

PETEK POPOLDAN

1. Gospod Vlado iz Vitanja pravi, da je šola prijetna, predstavitev je bila zelo zanimiva, informiranost zelo dobra, vse mu je bilo všeč. Večinoma smo izpolnili njegova pričakovanja. Njegova hči se zanima za program ekonomski tehnik. Od šole pa pričakuje, da se bo hči dobro počutila in da ji bo prijetno.

2. Gospa Katja iz Petrovč pravi, da je tudi sama hodila na to šolo. Všeč ji je bila predstavitev, saj času njenega informativnega dne takšnih predstavitev na tej šoli ni bilo. Njen vtis je zelo pozitiven. Načeloma smo izpolnili njena pričakovanja. Dobila je dovolj informacij, čeprav se je o tej šoli že prej pozanimala. Dodala je, da bi lahko povedali tudi nekaj o omejitvah, preden se otrok vpiše na to šolo, saj nekatere otroke to skrbi. Njenega otroka zanima smer tehnik varovanja, ampak na njeno pobudo. Pričakuje, da se bo otrok dobro počutil in da bo dobil pomoč, kadar jo bo potreboval.

SOBOTA

UČENCI

1. in 2. Špeli iz Rogaške Slatine in Evi iz Slovenskih Konjic je bila šola všeč, najbolj delavnice, njuni vtisi so pozitivni. Špela je našo šolo obiskala, ker jo obiskuje njena sestra. Zanima jo program gimnazija. Dobila je dovolj informacij in nima nobenih pripomb. Pričakuje, da bo vsak letnik uspešno opravila. Obiskala je še Gimnazijo Celje Center. Evi so šolo priporočile prijateljice in je zadovoljna z informacijami.

3. Nina iz Celja pravi, da ji je vse zelo všeč, najbolj praksa v tujini. Za našo šolo se je odločila, ker je slišala, da je zanimiva. Rada bi se vpisala na gimnazijo. Z informacijami je zadovoljna, pričakuje, da bo pouk potekal dobro in kakovostno. Obiskala je še Šolski center Lava.

4. Maša iz Celja je dobila dober vtis, zadovoljna je z informiranostjo. Opazila je velik poudarek na družboslovnih predmetih, kar ji je najbolj všeč. Pohvalila je delo s tablicami. Šolo ji je priporočila njena sestra. Zanima jo program gimnazija. Pričakuje sproščeno vzdušje. Obiskala je že Šolski center Lava in Gimnazijo Celje Center.

5. Gašperju iz Dobrne je bilo vse zelo zanimivo. Najbolj mu je bil všeč fitnes. Zanima ga tehnik varovanja. Dobil je dovolj informacij in nima nobene pripombe. Pričakuje dobre profesorje. Obiskal je že program medijski tehnik, a je prepričan, da se bo vpisal v našo šolo.

STARŠI:

1. Gospa Leonida iz Rogaške Slatine pravi, da ji je bilo všeč, ker sta predstavitev in vzdušje drugačna kot v ostalih šolah. Najboljša se ji je zdela ločenost otrok od staršev, saj so tako lahko vsi izvedeli vse “iz prve roke”. Njeni vtisi so dobri, dobila je dovolj informacij. Dodala je le, da so hodniki ozki, vendar smo izpolnili njena pričakovanja, njenega otroka pa zanima smer ekonomski tehnik.

2. Gospa Petra iz Rogaške Slatine pravi, da ji je bilo vse simpatično. Všeč ji je bila podrobna predstavitev. Njeni vtisi so pozitivni, povedala je tudi, da so bili vsi zelo prijazni. Dobila je dovolj informacij, večinoma smo izpolnili njena pričakovanja. Njenega otroka zanima smer ekonomski tehnik. Pričakuje, da se bo otrok na tej šoli razvil v zrelo osebnost.

3. Gospe Marini iz Šentjurja je bilo vse zanimivo, všeč ji je, ker je na izbiro veliko smeri in računalništva. Dobila je dovolj informacij in večinoma smo izpolnili njena pričakovanja. Njenega otroka zanima smer trgovec, pričakuje pa, da se bo veliko naučil.

Related Images:

(Skupno 387 obiskov, današnjih obiskov 1)