3kons2012-ikona

VOKALNA SKUPINA kART

Skupino sestavljajo štirje člani, ki jih druži ljubezen do petja. To so dijaki 1. a-razreda, ki so se takoj na začetku šolskega leta ujeli in združili v vokalno skupino. Njihov prvi nastop se je zgodil ravno na glavnem odru festivala 3-KONS.  Zapeli so pesem Payphone, skupine Maroon5.

Člani skupine so:

Kristjan, pobudnik za nastanek skupine in njen glavni član. Obiskoval je glasbeno šolo, igra klavir, občasno igra v gledališču. Je tudi član šolske plesne skupine.

Asdren sodeluje na različnih pevskih tekmovanjih, nastopil je na valeti. Za petje pa se je odločil, ker mu je preprosto všeč in v tem najbolj uživa.

Tanja poje že od rojstva, saj prihaja iz glasbene družine. Prvič je nastopila pri treh letih. Obiskuje solo petje.

Rebeka obiskuje plesne vaje in v prostem času poje.

Ime skupine je sestavljeno iz začetnic imen članov skupine.

 

PLESNA SKUPINA PKŠ »Sladke male«

Plesno skupino sestavlja osem dijakinj in štirje dijaki prvih in drugih letnikov. Med njimi so člani različnih plesnih skupin, ostali so se jim pridružili, ker preprosto radi plešejo. Skupina je nastala konec septembra in so se zelo veselili nastopa na 3-KONS-u. Koreografijo so v celoti sestavili sami, pod vodstvom Kristjana in Anje, s pomočjo gospe Simone Mirnik, ki je koordinatorka plesen skupine. Pri delu so se zelo zabavali, doživeli razne vzpone in padce, poteka nastopa pa predhodno niso hoteli izdati, saj so nas želeli presenetiti. Za nastop so  pripravili tudi sceno, ki so jo v celoti izdelali sami.

 

VENESA GROBIN IN KATJA DIMEC

Naši dijakinji, ki sta vajeni glasbenih odrov.  Venesa se uči solo petja, Katja pa je že lani nastopala na šolskih prireditvah.

Related Images:

(Skupno 66 obiskov, današnjih obiskov 1)