Študentje psihologije v okviru Zavoda Empatiko med poletjem organizirajo karierni tabor za srednješolce.
Odločitev za študij je za mnoge dijake lahko stresen, naporen in begajoč korak, zato je pomembno, da temu posvetimo čas. Na tej povezavi lahko dobite več informacij:
https://empatikozavod.wixsite.com/odzepninedoplace

V primeru dodatnih vprašanj jih kontaktirajte na e-naslov empatiko.zavod@gmail.com.

O taboru:

Empatikov karierni tabor Od žepnine do plače je tridnevni tabor za srednješolce in srednješolke, ki se odločajo, kako in kje nadaljevati svojo pot izobraževanja.V treh poletnih dneh se bomo v idilični vasici v osrčju Slovenske Istre podali na pot spoznavanja samega sebe, svojih vrednot in želja v zvezi s študijem, kariero in prihodnostjo. Skupinsko in individualno bomo raziskovali karierna področja zanimanja, se na študentsko življenje pripravljali preko delavnic o učenju, upravljanju s časom in pogovori s študenti iz različnih študijskih smeri.

Prijave se zbirajo na tej povezavi, kjer lahko dobite tudi več informacij:
https://empatikozavod.wixsite.com/odzepninedoplace

O Zavodu Empatiko:

Zavod Empatiko (https://www.facebook.com/empatiko/) deluje na področju izboljšanja kvalitete življenja. Člani zavoda smo nadobudni mladi študentje psihologije, ki želimo izvajati različne projekte. Naša glavna namen in cilj sta vsaki aktivnosti dodati še noto osebnostne rasti, dobrega počutja, sprostitve ter urjenja mehkih veščin. V stiku smo tako z otroki kot mladostniki ter tudi z zaposlenimi, s katerimi izvajamo teambuildinge. Naše dejavnosti obsegajo izvajanje različnih aktivnosti, kot so animacija otrok, organiziranje in izvajanje poletnih taborov za otroke in raznih izobraževanj, seminarjev in delavnic, organizacija dogodkov in svetovanje.

Related Images:

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)